Otoplug Oy

Otoplug Oy on yrittäjävetoinen sairaalavälineiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Olemme täysin kotimaisessa omistuksessa ja olemme ylpeitä siitä, että meillä on omat logistiikka- ja varastotoiminnot Tampereella. Keihäänkärkenä meillä on ollut koko yrityksemme 40 vuotisen toiminnan ajan olleet Korva,- nenä- ja kurkkutautien tuotteet. Meillä on myös kattava valikoima tuotteita perusterveydenhuoltoon, gynekologiaan kuin kirurgiaankin. Laajan valmistajaverkon ja pitkäaikaisten suhteiden johdosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajan valikoiman tuotteita. Tarvittaessa myös etsimme tarvittavan tuotteen maailman markkinoilta loppukäyttäjälle.

Meidät tunnetaan koko maamme alueella palveluhenkisenä, omistautuneena ja persoonallisena kumppanina terveydenhuollon erilaisiin tarpeisiin.

Tarjoamme joitakin tuotteita myös oman verkkokauppamme kautta kuluttajille. Tutustu myös erilliseen trakeostomia.info sivustoomme.

Ystävällisin terveisin

Kerkko Penttilä
Yrittäjä

Toimitilamme sijaitsee Tampereella, Leinolan kaupunginosassa.

Muutimme uusiin viihtyisiin ja moderneihin toimitiloihimme elokuussa 2021.

Ympäristö

Otoplug Oy:ssä pyritään toimiston ympäristövaikutusten minimointiin. Tunnistamme päivittäisten työtapojemme ympäristövaikutukset ja työskentelemme ympäristövastuullisella tavalla. Ylläpidämme ja kehitämme ympäristöjärjestelmäämme, ja olemme sitoutuneet ympäristökuormituksemme jatkuvaan vähentämiseen.

Otoplug Oy:n toimisto on osa WWF:n Green Office- verkostoa, joka on yhdessätoista maassa käytössä oleva ympäristöjärjestelmä. Järjestelmän tavoitteena on toimistojen hiilidioksidipäästöjen vähentäminen sekä ekologisen jalanjäljen pienentäminen. Täsmennämme toimistomme ympäristötavoitteet ja niiden seurantatavat vuosittain. WWF myös tarkistaa toimitilamme säännöllisesti.

Lue lisää Green Officesta www.greenoffice.fi