Hoitajan tarvikkeet ja sairaalatarvikkeet

Otoplug on tamperelainen terveydenhuoltoalan yritys, jonka erikoisalana on korva-, nenä- ja kurkkutautien tuotteet. Valikoimasta löytyy runsaasti muidenkin erikoisalojen välineistöä terveydenhuollon ammattilaisille.

Valikoimassa on tarvikkeita usealle terveydenhuollon erikoisalalle. On sekä pieniä instrumentteja että kalusteita ja kaikkea siltä väliltä. Tuotekategorioissa on eri hintaluokkien tarvikkeita: edullisempia niin sanottuja osastoinstrumentteja sekä vaativampia, asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan räätälöityjä tuotteita.

Valikoimaa pienistä instrumenteista kalusteisiin

Otoplugilta saa monenlaisia instrumentteja ja pientarvikkeita, joita hoitajat työssään tarvitsevat, esimerkiksi kynälamppuja, staasseja, kuumemittareita, pituusmittoja, sidossaksia, punkkipihtejä ja luuppeja. Saatavilla on myös tutkimusvaloja ja monen mallisia teräsastioita esimerkiksi instrumenttien säilytykseen.

Otoplugin valikoimasta löytyy myös tutkimusvälineitä, kuten oto- ja oftalmoskooppeja ja Ultramax-ultraäänilaitteita. Oto- ja oftalmoskooppeihin on saatavilla lisätarvikkeita, kuten korvasuppiloita ja vaihtolamppuja.

Kertakäyttöisten tarvikkeiden joukossa on esimerkiksi makukielispaatteleita sekä lasisia ja muovisia imukärkiä. Valikoimasta löytyy myös kasvosuojia, erilaisia hengityssuojia sekä visiireitä. Uutuutena on otsalamppuun integroitava visiiri. Visiiri on helppo asentaa paikoilleen ja se suojaa käyttäjää tehokkaasti pisaroilta ja roiskeilta.

Välinehuolto-kategoriasta löytyy esimerkiksi Tristel trio -puhdistusliinajärjestelmä, jota käytetään optiikoiden ja antureiden desinfiointiin. Järjestelmä koostuu yksittäispakatuista esipuhdistus-, sterilisointi- ja huuhteluliinoista. Helppokäyttöinen puhdistusliinajärjestelmä tehoaa nopeasti kaikkiin mikro-organismeihin, mukaan lukien koronavirus.

Kalustevalikoimassa on kaikenlaisia kalusteita, joita vastaanottohuoneessa tarvitaan. On eri mallisia hoitajantuoleja, satulatuoleja, potilastuoleja ja geriatrisia tuoleja. Pöytävaihtoehdoista löytyy tutkimuspöytiä sekä instrumenttipöytiä eri tarpeisiin. Asiakkaan on mahdollista tilata juuri omien tarpeiden mukaan räätälöityjä instrumenttipöytiä. Niihin voi esimerkiksi laittaa lämmitettävän ylätason tai integroida erilaisia laitteita.

Tarvikkeiden ja kalusteiden lisäksi Otoplugilta saa välineiden lisätarvikkeita ja huoltopalvelua.

Tuotteita arvostetuilta valmistajilta

Otoplug edustaa tunnettuja valmistajia, joiden tuotteiden tiedetään olevan laadukkaita ja luotettavia ja hinta-laatusuhteeltaan hyviä. Moni yrityksistä on toiminut terveydenhuoltoalalla jo vuosikymmenien ajan.

Suurin osa hoitajienkin käyttämästä kulutustavarasta tulee saksalaiselta Kawelta. Myös esimerkiksi osa kalusteista on Kawen valmistamia, mutta tärkein Otoplugin edustama kalustevalmistaja lienee saksalainen Greiner. Imulaitteet tulevat pääasiassa tsekkiläiseltä Cheironilta. Instrumettien toimittajia ovat esimerkiksi Hebu, Spiggle&Theiss ja RZ. Kotimaisista valmistajista Otoplug myy muun muassa Entlabin sinusultraa.

Monet tuotteet tulevat Saksasta. Toimitukset valmistajilta ovat luotettavia ja ovat toimineet hyvin myös korona-pandemian aikana. Näin ollen myös Otoplug pystyy palvelemaan asiakkaitaan hyvin ja toimittamaan tilatut tarvikkeet pikaisesti.

Sairaalatarvikkeet nopealla toimitusajalla Tampereen varastolta

Kun asiakas pyytää tarjouksen jostain tuotteesta, siihen vastataan yleensä saman päivän aikana. Pääsääntöisesti kaikki hoitajien tarvikkeet ovat varastotavaraa, joka on heti valmiina toimitettavaksi. Tilaus voi lähteä matkaan jopa samana päivänä tilauksen saapumisesta, tavallisesti viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Varastossa on aina myös joitain isompia tuotteita, kuten imulaitteita ja instrumenttipöytiä, joten näidenkin toimitusajat ovat tavallisesti lyhyet. Joidenkin isompien tavaroiden, kuten monien kalusteiden, toimitusajat ovat pidemmät, koska niitä ei ole valmiina Tampereen varastolla.

Otoplug on pienehkö, kotimainen yritys, mikä tekee siitä ketterän ja joustavan toimijan. Hyvä valikoima tunnettujen valmistajien tuotteita ja erinomainen asiakaspalvelu takaavat hyvän asiakaskokemuksen. Otoplugin tuotevalikoima on laaja, mutta jos nettisivuilta ei löydy jotain asiakkaan tarvitsemaa tuotetta, kannattaa ottaa yhteyttä, niin katsotaan mitä asialle voidaan tehdä.