Välinehuolto

Otoplug edustaa Englantilaista Tristel tuoteperhettä Suomessa. Tristelin tuotteet on suunniteltu korkealuokkaiseen desinfektioon herkille tutkimuslaitteille, joiden kohdalla perinteinen, koneellinen pesu ja desinfektio eivät tule kyseeseen. Tuotteita on helppo, turvallinen ja nopea käyttää. Hinnaltaan tuotteiden käyttö tulee edullisemmaksi kuin perinteinen välinehuolto. Tristel tuotteet on testattu puolueettomissa laboratorioissa ja todettu kaikki hygieniamääräykset täyttäviksi. Useat laitevalmistajat suosittelevat Tristelin käyttöä laitteidensa desinfektioon.

Pull Thru tuotevalikoima sisältää taipuisten endoskooppien kanavien huoltoon kattavan valikoiman eri kokoisia pyyhinkiekkoja. Pull Thru tuotteet on suunniteltu nopeuttamaan ja tehostamaan kanavien huoltoa. Useat tutkimukset todistavat Pull Thru tuotteiden tehokkuuden perinteisiin pesuharjoihin verrattuna. Helppokäyttöisyys antaa tasaisen laadun, jolloin pesutulos pysyy hyvänä käyttäjästä ja käyttökerrasta riippumatta.

Tuotteen patentoitu pyyhinkiekkomenetelmä pesee endoskoopin kanavan lähes täydellisesti yhdellä läpiviennillä. Pyyhinkiekko myös kuljettaa pesuainetta kaikkialle kanavaan. Tuotevalikoimaa täydentää Stubby Brush painikeharjat. Endoskoopin huollon tärkein vaihe on tunnollinen esipesu ennen desinfektiota.
Katso lisää kohdasta Gastroenterologia –> Endoskooppien puhdistustuotteet

Pull Thru flyer

Pull Thru manuaali

Pull Thru product family

Harjan valintaopas