« Edellinen

Duurapaikka

Tuotetunnus (SKU): 1220556 Osasto:

Kuvaus

Cook Medical on Yhdysvaltalainen terveydenhuollon yritys, joka on valmistanut vuodesta 1989 erilaisia kudospaikkoja. Tuotetta on kehitetty aktiivisesti koko ajan eteenpäin, viimeisin versio on nimeltään Biodesign ja se on ollut markkinoilla vuodesta 2008 alkaen.

Biodesign on erittäin tutkittu materiaalia, se on ollut mukana ainakin 861 vertaisarvioidussa tutkimuksessa. 253 tutkimuksessa käyttökohteena on ollut ihminen. Tutkimuksista 4:ssä on yli 5 vuoden seuranta ja 9 tutkimusta on randomisoituja, kontrolloituja tutkimuksia. Tuotteet ovat laajasti käytössä mm. gastrokirurgian puolella tyräkirurgiassa. Materiaali on valmistettu sian suoliston submucoosasta, joka on hyvin kollageenipitoista. Kollageenipitoinen aines erotellaan submucosasta (Extracellular matrix, ECM), joka on rakenteeltaan hyvin avoin. Ihmisen oma kudos pääsee kasvamaan tähän rakenteeseen sisään ja muodostamamaan organisoidun, verisuonitetun kudoksen (katso lisää liitteenä olevasta ”Tutustu teknologiaan oppaasta”)

Cook Medical on kehittänyt viime aikoina kattavan valikoiman kudospaikoista myös KNK/NKIR-puolelle. Kudospaikasta on omat versionsa tärykalvolle, nenän väliseinälle ja duurapaikaksi.

Duurapaikaksi on saatavissa seuraavat koot:

G34977, koko 1 x 2cm

G34978, koko 2,5 x 2,5cm

G34979, koko 5 x 5cm

G34980, koko 7 x 8,5cm

Tutustu teknologiaan opas

Esite Duurapaikka