« Edellinen

Geriatrinen tuoli, Sita

Tuotetunnus (SKU): 1220636 Osastot: ,

Kuvaus

Sita geriatrinen tuoli soveltuu monikäyttöiseksi tuoliksi terveydenhuollon eri yksiköihin.

Sita geriatrinen tuoli on kameleontti yleisien tuolien joukossa. Se mukautuu monenlaiseen toimintaan ja siihen on saatavissa monipuoliset lisävarusteet.

Se on joko kiinteä tuoli ,ilman pyöriä (tuotenro. 4490000) tai pyörillä varustettu liikuteltava tuoli (tuotenro. 4490200). Tuoli on tilavasti mitoitettu ja verhoilu on saatavissa useissa eri väreissä erittäin pehmeästä Greiner premium-materiaaleista. Pehmeät käsinojat takaavat potilaalle miellyttävän istuskeluhetken.

Käyttö on yksinkertaista. Kun oikeanpuoleista käyttövipua työnnetään taaksepäin, mekanismi vapauttaa selkänojan ja sitä voidaan portaattomasti liikutella. Etuvivun asento säätelee myös jalkatukea, jota tukee myös pneumaattinen jousi. Suunnittelussa on pyritty täydelliseen ergonomiaan potilaalle. Tuolin kapasiteetti on 220 kg. Yksittäin ohjattavat, lukittavat,  10 cm:n pyörät.

Tekniset tiedot:

Kokonaisleveys 63 cm. Istuimen syvyys 49 cm. Kokonaissyvyys istuma-asennossa 82 cm. Kokonaiskorkeus (ilman lisävarusteita) 126 cm. Istuimen leveys 50 cm. Istuimen korkeus 55 cm. Vaakatasossa 185 x 50 cm. Paino 41 kg.

Lisätarvikkeet:

Tippatelineen pidike, verinäytteen ottotuki, verinäytteen ottotuen pidike, eurokisko, pöytäsaso, jalkatason läpinäkyvä suoja.

Valmistaja: Greiner GmbH, Saksa