« Edellinen

Kuorikko kirurgia

Tuotetunnus (SKU): 1220597 Osastot: ,

Kuvaus

Smith & Nephew:n koblaatio laitteistoon löytyy käteviä teriä, joiden avulla voit antaa hypertrofisille kuorikoille lämpökäsittelyitä (Rfta) ja poistaa ylimääräistä kudosta helposti ja nopeasti. Tarjolla on 3 terää;

Turbinator (2,9mm) terä poistaa kudosta nopeasti, pienet verenvuodot pystyt tyrehdyttämään painamalla jalkapolkimen oikeata poljinta, jolloin laite koaguloi. Tarvittavat säädöt ovat laitteessa automaattisesti asennettuina. Kuorikkoon kannatta tehdä elevaattorilla yms. ensin pieni tunneli ja vasta sen jälkeen viedä turbinator terä kuorikkoon. Terää kannattaa pitää luun suuntaisesti tai inferior/posterior suuntaisesti, jotta ei läpäistä kuorikon seinämää. Turbinatorilla saat välittömän vasteen hoidolle.

Esite Turbinator

Kirurginen tekniikka

turbinator

Turbinator

Reflex Ultra PTR (1,3mm) on kaikista pienimmällä halkaisijalla oleva terä. Sen neulamaista terää on vaivatonta viedä kuorikoiden sisään ja antaa Rfta hoitoa useampaan kohtaan. Soveltuu hyvin ahtaaseen anatomiaan tai lapsipotilaille.

Esite/Ohje PTR

PTR terä

Reflex Ultra 45 (1,7mm) terä on aikuisille sopiva Rfta terä. Viet sen kuorikon sisään, varressa olevien merkkien avulla voit arvioida syvyyttä ja antaa useammassa kohdassa hoitoa.

Ultra/PTR esite

ultra 1  ultra 2

Ultra 45