Taipuisat ja jäykät optiikat Henke Sass Wolf

Henke skoopit

Saksalaiset Henke Sass Wolf optiikat on suunniteltu viimeisimmän optisen teknologian mukaan; kirkkaampi vääristymätön kuva, korkea erotuskyky, totuudenmukainen värin toisto, kestävä.

Ominaisuudet: Safiirilasi distaali- ja proksimaalipäässä, elastomeereja tai liimoja ei ole käytetty, myös peitelasit juotettu tiukasti kiinni, okulaari korkean lämpötilan kestävää polymeeriä, liitokset kauttaaltaan tiiviisti laserhitsatut, fiiberit ja optiset komponentit omissa kanavissaan.

Jäykät optiikat voidaan steriloida myös tavanomaisilla menetelmillä (esim. Cidex, kaasu), vähintään 250 kerran tai 1 vuoden autoklaavinkestävyys. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ohuetkaan skoopit eivät taivu helposti. Valokaapelin liitos kvartsilasia, ei tummu jolloin valovoima säilyy paremmin, yksi ylimääräinen linssi aikaisempiin verrattuna jolloin saadaan 110° laajakulma.

Taipuisten optiikoiden huoltoon onnistuu skoopin pesukoneissa tai Tristel Trio disinfektioliinoilla.

otoskooppi

 

Tehtaalla on käytössä vaihtojärjestelmä jossa rikkoutuneen tilalle asiakas saa uuden optiikan hyvällä alennuksella. Eli voit palauttaa rikkoontuneen optiikan (ei väliä minkä merkkinen) ja saada siitä hyvitystä vaihdossa uuteen Henken optiikkaan.

taipuisa optiikka

Esite jäykistä ja taipuisista endoskoopeista

Tekniset tiedot Esite Henke Sass Wolf